Hos Søgade Cykler servicerer vi ofte cykler for cyklister i København og omegn. Placeret tæt på Nørreport Station, Østerbro og søerne har vi en god placering til at hjælpe cyklister, hvis deres cykel af den ene eller den anden grund har behov for et besøg hos en professionel cykelsmed. I København er der rigtig mange cyklister, og vi sætter en ære i hver dag at hjælpe københavnerne med reparation af deres cykler. Cyklen er desuden det fortrukne transportmiddel i en storby, hvor der er stort fokus på miljøet – og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at cyklen ikke har fejl og/eller mangler. Kontakt os gerne, hvis du ønsker en cykelreparation, så du igen kan færdes sikkert på vejene.

Din lokale cykelsmed på Østerbro

Som din lokale cykelsmed klarer vi gerne reparationen af din cykel – uanset om den trænger til nyt dæk, justering af gear eller skift af kæde. Vi sørger altid for at arbejde effektivt, så du ikke skal vente for længe på den. Vi har stor erfaring med cykelreparation, og vi servicerer alle mærker. Vores team består af to dygtige cykelmekanikere, der står klar til at tage imod din cykel. Vi vil desuden gerne modtage ældre cykler, der trænger til en kærlig hånd. Vores erfaring er ofte, at nogle cykler bliver dømt til skrot, selvom de faktisk godt kan repareres. Vi sætter en stor ære i at reparere nyere såvel som ældre cykler, da vi mener, at det er vigtigt at tænke i ressourcer – og ikke købe nyt blot for at købe nyt.

Bestil tid til reparation af din cykel

Du er meget velkommen til at komme forbi vores butik på Østerbro, hvis din cykel trænger til at blive efterset. Ring på tlf. 33 15 97 46 eller send en mail til mail@sogadecykler.dk, hvis du har spørgsmål til vores cykelmekaniker. Du kan også booke en værkstedstid her på vores hjemmeside – book en tid allerede nu.

Ring på 33 15 97 46
juli 2024
man tirs ons tors fre lør søn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234