Showing 1–18 of 34 results

Salg af Citybikes i København

I bylivet er en citybike den ideelle transportform. Hos Søgade Cykler har vi et omfattende udvalg af citybike, der vil gøre din hverdag mere effektiv og stilfuld. Vores udvalg inkluderer nøje udvalgte modeller, der kombinerer letvægt og komfort.

Tilbud
6.799 DKK 6.599 DKK
Tilbud
6.799 DKK 6.599 DKK
5.199 DKK
Tilbud
6.399 DKK 5.599 DKK
Tilbud
6.399 DKK 5.599 DKK
4.899 DKK
Tilbud
5.199 DKK 4.799 DKK
Tilbud
5.199 DKK 4.799 DKK
8.299 DKK
8.299 DKK
6.699 DKK
6.699 DKK

Citybikes – en stilfuld cykel skræddersyet til byen

En citybike er den ideelle ledsager til dig, der ønsker en stilfuld og komfortabel cykel, som let og effektivt kan fragte dig fra A-B i det travle byliv. Hos Søgade Cykler forhandler vi en bred skare af citybikes til både damer og herrer fra de førende forhandlere på markedet: herunder Nishiki og Norden. Citybikes er skræddersyet til bylivet – du får her en cykel, der er let og udstyret med en komfortabel saddel, der garanterer dig en jævn og behagelig kørsel gennem travle gader. Her på siden kan du læse mere om vores udvalg af citybikes og blive klogere på, om en citybike matcher dine behov i hverdagen.

Hvorfor skal du vælge en citybike?

Hvis du er på udkig efter en bekvem, miljøvenlig og økonomisk måde at komme rundt i byen på, så er en citybike meget muligt det oplagte valg for dig. Citybikes til damer og herrer er designet til let at navigere gennem bygader og travlhed, da deres smidige design gør det muligt at manøvrere problemfrit. Kørestillingen på citybikes sikrer høj komfort på kortere ture og i forbindelse med stop-and-go-cykling. Dertil har vi et bredt udvalg af citybikes, der har en række praktiske funktioner, som er værdifulde for dig, der pendler til og fra arbejde, handler ind eller udforsker din by. Det er funktioner som skærme, bagagebærere, lygter og lignende, der gør dem ideelle til daglig brug.

Derudover kræver citybikes generelt mindre vedligeholdelse og tilbyder dig en stor fleksibilitet som cyklist. Hvis du derfor er på udkig efter en cykel til dagligdagsformål og til brug i byområder, så er en citybike til damer og mænd ofte det mest hensigtsmæssige valg.

Søgade Cykler: Citybikes til damer og citybikes til herrer

Når man skelner mellem citybikes til herrer og citybikes til damer, er det ofte et spørgsmål om kørestilling, sadelform, stelstørrelse og farver. Citybikes til herrer har typisk en mere strakt kørestilling grundet et vandret overrør, hvilket giver en mere sporty og aerodynamisk fornemmelse. Citybikes til kvinder har en mere opret kørestilling med et skråt overrør, som gør det lettere at stige af og på og kan være mere behageligt for nogen. Dertil er sadlen på en citybike til damer ofte bredere, hvor mænds citybikes er smallere. I sidste ende er det et spørgsmål om smag og behag for den enkelte, og du er altid velkommen til at besøge vores butik i København og prøve nogle forskellige citybikes, inden du beslutter dig.

Find din næste citybike i København

Du kan finde Søgade Cykler i København tæt på Østerbro, hvor vores kyndige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel. Vi ses!