Showing 1–18 of 22 results

Citybikes til damer

Søgade Cykler har nøje udvalgt et bredt udvalg af citybikes, der er skræddersyet til at gøre din pendling problemfri og komfortabel. Uanset om det er kortere ture eller stop-and-go-cykling i travle gader, har vi den rette cykel til dig.

Tilbud
6.799 DKK 6.599 DKK
Tilbud
6.399 DKK 5.599 DKK
4.899 DKK
Tilbud
5.199 DKK 4.799 DKK
8.299 DKK
6.699 DKK
6.699 DKK
7.499 DKK
6.999 DKK
6.999 DKK
6.999 DKK
6.999 DKK

Citybikes til damer – vi har også en, der passer til dig

En citybike er den ideelle ledsager til dig, der ønsker en stilfuld og komfortabel cykel, som let og effektivt kan fragte dig fra A-B i det travle byliv. Hos Søgade Cykler forhandler vi citybikes til damer fra markedets førende forhandlere som Nishiki og Norden. Derfor finder du i vores sortiment også et bredt udvalg af forskellige modeller, farver og størrelser, og vi er derfor sikre på, at vi også har en citybike, der passer til dig og dine behov. Her på siden kan du læse mere om vores udvalg af citybikes til damer og blive klogere på, om en citybike matcher dine behov i hverdagen.

Dame citybikes i København – oplev fordelene

Hvis du er på udkig efter en bekvem, miljøvenlig og økonomisk måde at komme rundt i byen på, så er en citybike meget muligt det oplagte valg for dig. Citybikes til damer er designet til let at navigere gennem byens travle gader, hvor deres smidige design gør det muligt at manøvrere problemfrit. Designet er også skræddersyet specifikt til at øge komfortniveauet på kortere ture og i forbindelse med stop-and-go-cykling. Dertil har vi et sikret os et bredt udvalg af citybikes til damer, der har en række praktiske funktioner, som er værdifulde for dig, der søger en cykel til pendling og andre dagligdagsformål. Det er funktioner som skærme, bagagebærere, lygter og lignende, der gør dem ideelle til daglig brug.

Citybikes til kvinder har en mere opret kørestilling med et skråt overrør end dem til mænd, hvilket gør det lettere at stige af og på og kan være mere behageligt for nogen. Dertil er sadlen på en citybike til damer ofte bredere, hvor mænds citybikes er smallere. I sidste ende er det et spørgsmål om smag og behag for den enkelte, og du er altid velkommen til at besøge vores butik i København og prøve nogle forskellige citybikes, inden du beslutter dig.

Få et uforpligtende tilbud på en citybike til damer

Hos Søgade Cykler i København står vi klar til at give et uforpligtende tilbud på en af vores citybikes til damer, og ellers er det muligt for dig at kigge vores nuværende tilbud igennem lige her. Vores kyndige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige cykel i vores butik tæt på Østerbro – vi ser frem til at se dig!