Showing all 12 results

Citybikes til herre

Når det kommer til bycykling, er citybikes til herrer den optimale løsning. Disse cykler er skræddersyet til at håndtere det travle bymiljø og tilbyder komfortabel kørsel kombineret med et tidløst design.

Tilbud
6.799 DKK 6.599 DKK
5.199 DKK
Tilbud
6.399 DKK 5.599 DKK
Tilbud
5.199 DKK 4.799 DKK
8.299 DKK
6.199 DKK
7.499 DKK
7.499 DKK

Norden

NORDEN Carl

6.999 DKK

Citybikes til herrer – vi har også en, der passer til dig

En citybike til herre er den ideelle ledsager for dig, der ønsker en stilfuld og komfortabel cykel, som let og effektivt kan fragte dig fra A-B i det travle byliv. Hos Søgade Cykler forhandler vi citybikes til herrer fra markedets førende forhandlere som Nishiki, Centurion, Falter, Morrison og NORDEN. I kraft af vores brede udvalg er vi ikke et sekund i tvivl om, at vi har en citybike til herrer, der vil matche dine ønsker og behov. Her på siden kan du læse mere om citybikes til herrer og ultimativt blive klogere på, om en citybike er det, du er på udkig efter. Velkommen til Søgade Cykler.

Citybikes til herrer i København – oplev fordelene

Hvis du er på udkig efter en bekvem, miljøvenlig og økonomisk måde at komme rundt i byen på, så er en citybike meget muligt det oplagte valg for dig. Citybikes til herrer er designet til let at navigere gennem byområder, da deres smidige design gør det muligt at manøvrere problemfrit – også på tætpakkede cykelstier. Designet er også skræddersyet specifikt til at øge komfortniveauet på kortere ture og i forbindelse med stop-and-go-cykling, hvorfor en citybike til herre er et godt match til dig, der søger en cykel til pendling og dagligdagsbrug. Dertil har vi et sikret os et bredt udvalg af citybikes til herrer, der har en række praktiske funktioner, som er værdifulde for den type cyklister. Det er funktioner som skærme, bagagebærere, lygter og lignende, der gør dem ideelle til daglig brug.

Når man taler om citybikes til herrer versus citybikes til kvinder, er der en række forskelle, der er værd at fremhæve. Citybikes til herrer har typisk en mere strakt kørestilling grundet et vandret overrør, hvilket giver en mere sporty og aerodynamisk fornemmelse. Dertil er sadlen på en citybike til herrer ofte smallere end på modeller til kvinder. I sidste ende er det et spørgsmål om smag og behag for den enkelte, og du er altid velkommen til at besøge vores butik i København og prøve nogle forskellige citybikes, inden du beslutter dig.

Få et uforpligtende tilbud på citybikes til herrer København

Du kan finde Søgade Cykler i København tæt på Østerbro, hvor vores kyndige medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel. De kan også give dig et uforpligtende tilbud på en af vores mange modeller, og ellers kan du holde dig opdateret på nuværende tilbud lige her. Vi ses!