Showing all 7 results

Elcykler – Stort udvalg på Østerbro

Elcyklen har vundet større og større indpas hos danskerne, og dette er med god grund. Elcyklen gør, at du kan køre længere og uden stort besvær til din destination. Elcykler er derfor perfekte til de, der ønsker at nå frem uden alt for meget sved på panden – eller måske til ældre, der gerne vil holde kroppen i gang. I vores sortiment i København, som du ser her på siden, har vi forskellige elcykler fra mærket E-Fly. E-Fly er et dansk brand, der med deres innovative elcykler gør, at cykelturen altid bliver en god oplevelse. Med brugervenligt udstyr og en lydsvag motor bliver oplevelsen næsten ikke bedre.

17,999 DKK
17,999 DKK
14,499 DKK
Ikke på lager
12,999 DKK

Hvilken elcykel skal man vælge?

Det kan være svært at finde den bedste elcykel, og her står vi gerne til rådighed for dig. For det første afhænger det af, om du har brug for en dame eller herre elcykel. For det andet skal du gøre dig tanker om størrelsen på dæk, gearpræferencer, ønsker til brand, farve og lignende. Vores bedste råd er, at du gør dig nogle tanker om, hvad din elcykel skal kunne. Du er mere end velkommen til at besøge os i butikken, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste elcykel.

Derfor bør du vælge en elcykel

Der er flere fordele ved at vælge en elcykel, men mange ser cyklen som et billigt alternativ til en bil. Det er klart en fordel, at du kan opnå højere hastighed uafhængigt af vejret og vejene. Andre er også glade for at cykle, men mister lysten, når det bliver for krævende. Elcyklen er en god mulighed for at tage på lange cykelture – og stadig have mulighed for at nyde selve turen.

Hvor hurtigt må en elcykel køre?

En elcykel skal overholde de samme regler, som en almindelig cykel skal. Derfor er der som sådan ikke specielle regler for elcykler. Grunden til dette er, at man ikke kan bruge motoren – uden selv at træde i pedalerne. Derfor må motoren også kun assistere cyklisten, hvis farten er under 25 km/t. Kører cyklen hurtigere end dette, vil motoren slå fra. De elcykler, som kan kaldes speed pedelec, kan køre op til 45 km/t, og for denne slags elcykler gælder der særskilte regler.