Showing 1–18 of 22 results

Elcykler – Stort udvalg på Østerbro

Elcyklen har vundet større og større indpas hos danskerne, og dette er med god grund. Elcyklen gør, at du kan køre længere og uden stort besvær til din destination. Elcykler er derfor perfekte til de, der ønsker at nå frem uden alt for meget sved på panden – eller måske til ældre, der gerne vil holde kroppen i gang. I vores sortiment i København, som du ser her på siden, har vi forskellige elcykler fra mærket E-Fly. E-Fly er et dansk brand, der med deres innovative elcykler gør, at cykelturen altid bliver en god oplevelse. Med brugervenligt udstyr og en lydsvag motor bliver oplevelsen næsten ikke bedre.

20.099 DKK
Tilbud
15.999 DKK 13.999 DKK
Tilbud
17.999 DKK 16.999 DKK
Tilbud
16.999 DKK 15.999 DKK
19.999 DKK
19.999 DKK

Sparta elcykler: Avanceret teknologi og moderne design

Hos Søgade Cykler forhandler vi et bredt udvalg af elcykler fra markedets førende producenter, og derfor finder du naturligvis også Sparta elcykler i vores sortiment. Sparta er en hollandsk cykelproducent, der har eksisteret siden 1917. De er generelt kendt for deres kvalitetscykler, men særligt deres elcykler har vundet stor popularitet i de seneste år. Sparta har arbejdet for at specialisere sig i udviklingen af elcykler, der er holdbare, moderne og pålidelige, og det er de uden tvivl lykkedes med.

Bæredygtige og højteknologiske elcykler

Sparta elcykler er alle kendetegnet ved deres høje kvalitet, moderne design, brugervenlighed og ikke mindst avancerede teknologi. Sparta bruger kun de bedste komponenter og materialer til at producere deres elcykler, og her er det teknologiske system E-motion ingen undtagelse. Spartas elcykler med E-motion-teknologien giver dig en cykel med en støjsvag motor, lang rækkevidde og højkvalitetsbatteri. Sparta elcykler med denne teknologi kaldes også for ”Emotion”-modellen, og alle Emotion-cykler er udstyret med den samme støjsvage Bosch-motor, der leverer en kraftfuld og jævn pedalassistance.

Udover at en Sparta elcykel kan reducere din bilafhængighed og dermed bidrage til en mere bæredygtig livsstil, benytter Sparta sig også af genanvendelige materialer i deres cykelproduktion. Det er derfor en miljømæssig win-win, når du vælger din elcykel fra Sparta og erstatter den med nogle af dine ellers daglige køreture.

Sparta elcykler: Høj brugervenlighed

Sparta elcykler er designet til at være nemme at betjene og bruge for både nye og garvede cyklister, og det er dertil muligt at få dem med et væld af forskellige funktioner og specifikationer alt efter dine ønsker og behov. For at øge brugervenligheden har Sparta elcykler også et lettilgængeligt kontrolpanel, der gør det let at justere på hastighed og assistanceniveau uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Besøg os hos Søgade Cykler

Hvis I ønsker at komme ud og modtage personlig vejledning i forbindelse med jeres køb, kan I besøge vores butik tæt på Østerbro i København. Her er der også mulighed for at prøvekøre diverse Sparta E-motion elcykler fra vores sortiment. Vores medarbejdere har årevis af erfaring med at finde vores kunder deres rette cykel-match, og du er derfor i gode hænder, når du møder op hos os. Vi ses!