Showing all 10 results

Centurion cykler

Centurion er et anerkendt tysk cykelmærke med ekspertise i cykelproduktion. De tilbyder et bredt udvalg af cykler, fra landevejscykler til mountainbikes, og de er kendt for deres innovation og kvalitet.


Centurion: Pålidelige og kvalitetssikre cykler siden 1976

Hos Søgade Cykler forhandler vi et bredt udvalg af cykler fra de førende producenter på markedet. Det er din garanti for, at du kommer hjem med en kvalitetssikker cykel, uanset om du er på udkig efter en citybike, eller noget helt andet. Centurion er en tysk cykelproducent, der blev grundlagt tilbage i 1976. De er kendt for deres høje kvalitetsniveau, innovative design og høje ydeevne, og dertil har de både specialiseret sig i at udvikle cykler til professionelle og hverdagsryttere. Du kan derfor dårligt gå galt i byen, når du vælger en Centurion-cykel.

Centurion: Cykler til hverdagen, skoven og landevejen

Centurion laver fremragende cykler i et hav af forskellige modeller. Det gælder alt fra citybikes og elcykler, der alle har det til fælles, at de er bygget med henblik på at sikre høj komfort, ydeevne og mange års holdbarhed. Dertil har alle Centurions cykler simple, moderne designs, der gør det let for enhver at finde sig til rette med en cykel fra Centurion – både i dag og i morgen.

Centurions innovative tilgang til cykeldesign og cykel-teknologier har også gjort Centurion til et yderst populært og efterspurgt cykelmærke hos professionelle cykelhold og atleter. Du er derfor garanteret, at du får en cykel fra en producent, som har et indgående kendskab til de bedste komponenter og materialer til opbygning af en lang række forskellige cykler. Du kan gå på opdagelse i vores udvalg af Centurion-cykler lige her på hjemmesiden.

Centurion: Til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet

Centurions cykler er bygget til at klare sig i vanskelige terræner og yde en høj præstation, uanset om det er på vejen eller i naturen. Deres lange historie og stærke engagement i cykelsporten har gjort Centurion til en højspecialiseret og anerkendt producent, der på tværs af modeller er kendt for deres høje kvalitetsniveau, og Centurion er derfor et rigtig godt valg for en cyklist på ethvert niveau.

Besøg os hos Søgade Cykler

Du finder vores butik tæt på Østerbro i København, hvor der altid står en fagligt kyndig medarbejder klar til at give dig personlig vejledning i forbindelse med dit køb, og hvor du naturligvis kan prøvekøre forskellige cykler. Vi har årevis af erfaring med at finde vores kunder deres rette cykel-match, og du er derfor i gode hænder, når du møder op hos os. Kom forbi butikken og prøv vores Centurion cykler allerede i dag.