Showing all 6 results

Woom cykler

Hos Søgade Cykler tilbyder vi et bredt udvalg af børnecykler fra Woom, en østrigsk producent kendt for deres skræddersyede, ergonomiske og holdbare designs. Woom har vundet priser for deres innovation og tilbyder cykler til børn i alderen 1,5 til 14 år. Find den perfekte børnecykel i vores udvalg.

5.299 DKK
4.899 DKK
4.499 DKK
3.899 DKK
3.499 DKK
2.199 DKK

Woom: Børnecykler i topklasse

Hos Søgade Cykler forhandler vi et bredt udvalg af cykler fra de førende producenter på markedet, og det gælder naturligvis også børnecykler. Woom er en østrigsk producent af børnecykler, der blev grundlagt i 2013 af to cykelentusiaster. De to grundlæggere havde et ønske om at lave cykler til børn og unge, som var skræddersyet til deres behov og kropstype, og som var pålidelige og holdbare – og det er de lykkedes med.

Woom har siden 2013 vundet adskillelige priser for deres design og innovation, og hvis du derfor er på udkig efter en kvalitetssikker børnecykel, er en Woom-cykel et stensikkert valg. Her på siden kan du få et overblik over vores udvalg af Woom-cykler og læse mere om det, der har gjort Woom til et anerkendt mærke inden for børnecykler.

Ergonomiske og brugervenlige børnecykler

Woom laver cykler til børn i alderen 1,5 til 14 år, og deres sortiment inkluderer derfor alt fra balancecykler og pedalcykler. Wooms cykler er kendt for deres fokus på letvægt, ergonomi og brugervenlighed, der sikrer børnene en rigtig god cykeloplevelse og hjælper dem med at udvikle deres cykelfærdigheder. Hos Søgade Cykler finder du et bredt udvalg af Woom-cykler, der gør det let for børn i alle aldre at finde en cykel, der matcher deres behov og niveau.

Woom: Høj sikkerhed og miljøvenlig produktion

Da Woom startede deres designproces havde de foruden ergonomi særligt fokus på at skabe børnecykler med gode sikkerhedsfunktioner. Både børn og forældre skal føle sig godt tilpasse, når børnene smutter ud på cyklen, og derfor er Woom-cykler designet med henblik på at gøre det nemt for børnene at køre sikkert på deres cykler. Derudover har Woom også prioriteret af skabe cykler af miljøvenlige materialer, og I kan derfor med god samvittighed vælge en Woom-cykel til jeres barn.

Besøg os hos Søgade Cykler

Hvis I ønsker at komme ud og modtage personlig vejledning i forbindelse med jeres køb, kan I besøge vores butik tæt på Østerbro i København. Her er der også mulighed for at prøvekøre diverse Woom-cykler fra vores sortiment. Vores medarbejdere har årevis af erfaring med at finde vores kunder deres rette cykel-match, og du er derfor i gode hænder, når du møder op hos os. Vi ses!