Showing all 6 results

Nishiki cykler

Nishiki-cykler siden 1950’erne, kendt for detaljer og holdbarhed. Fra mountainbike til city bike er der høj ydeevne og kompromisløs kvalitet. Nishiki er kendt for at inkorporere de seneste teknologier og løsninger, hvilket giver dig en moderne og pålidelig cykel.


Nishiki: Pålidelige og stilfulde cykler i høj kvalitet

Hos Søgade Cykler forhandler vi et bredt udvalg af cykler fra markedets førende producenter, så du er garanteret en cykel i højest mulige kvalitet. Her er det japanske cykelmærke Nishiki ingen undtagelse. Nishiki har været blandt de førende producenter af cykler siden 1950’erne, og mærket er kendt for at producere stilfulde og pålidelige cykler i materialer af høj kvalitet. Her på siden kan du læse mere om Nishiki, så du kan blive klogere på, om Nishiki har den rette cykel for dig.

Nishiki-cykler til mountainbikekøreren, barnet og by-cyklisten

Nishiki har siden 1950’erne produceret anerkendte og eftertragtede cykler, der nu er at finde alle steder i verden. I takt med udviklingen af deres cykelmærke er der kommet en række forskellige modeller til igennem årene, som du kan finde et udvalg af her hos Søgade Cykler. Blandt de mange forskellige cykeltyper fra Nishiki finder du alt fra børnecykler til city bikes høje ydeevne.

Nishiki er kendt for deres særlige fokus på detaljer og ikke mindst deres brug af hårdføre komponenter, der sikrer, at cyklen kan holde i mange, mange år – selv under hårde forhold. I takt med det øgede marked for elcykler, har Nishiki også produceret et udvalg af disse.

Nishiki: Til dig, der ikke vil gå på kompromis

Nishiki har altid øje for de nyeste teknologier og løsninger på markedet, så du som køber af en Nishiki-cykel er sikker på, at du får en moderne og holdbar cykel til dine behov. Hvis du derfor er på udkig efter en cykel, der er kendetegnet ved sin høje ydeevne og kompromisløse materialer, er Nishiki med andre ord et rigtig godt valg for dig.

Besøg os hos Søgade Cykler

Det er naturligvis altid en fordel at få lov at tage en tur på sin kommende cykel, inden man laver den endelige investering. Du finder vores butik tæt på Østerbro i København, hvor der altid står en fagligt kyndig medarbejder klar til at give dig personlig vejledning i forbindelse med dit køb. Vi har årevis af erfaring med at finde vores kunder deres rette cykel-match, og du er derfor i gode hænder, når du møder op hos os. Kom forbi butikken og prøv vores Nishiki-cykler allerede i dag.