Showing all 16 results

Sparta cykler

Sparta, med over 100 års erfaring, tilbyder en bred vifte af cykelmodeller, der kombinerer komfort og funktionalitet. Deres sortiment omfatter elcykler og citybikes, der opfylder forskellige behov og leverer pålidelig mobilitet


Sparta: Kvalitet og pålidelighed siden 1917

Hos Søgade Cykler forhandler vi et bredt udvalg af cykler fra de førende producenter på markedet. Det er din garanti for, at du får en fremragende cykel, uanset om du er på udkig efter en citybike eller noget helt andet. Et af de mærker, som vi fører, er det hollandske cykelmærke, Sparta. Sparta har været en væsentlig producent i cykelindustrien siden 1917, og de er i dag fortsat kendt for at producere cykler af høj kvalitet, der er både praktiske og pålidelige. Her på siden kan du læse mere om Sparta, så du kan blive klogere på, om Sparta har den rette cykel for dig.

Sparta kombinerer komfort og funktionalitet

I kraft af deres mere end 100 år på markedet har Sparta fundet frem til, hvordan man designer cykler, der på bedste vis kombinerer komfort og funktionalitet. Sparta producerer derfor et væld af forskellige cykelmodeller, der alle er designet til at være lette at køre og komfortable at sidde på, mens der samtidig ikke er gået på kompromis med cyklens ydeevne. Derudover har Sparta haft fokus på at skabe cykler, der er lette at vedligeholde, og som kan holde mange, mange år ude i fremtiden – selv under hårde forhold. Hvis man derfor ønsker en cykel, der både er praktisk, pålidelig og ikke mindst komfortabel, bør du undersøge vores udvalg af Sparta-cykler.

Sparta-cykler til pendleren og el-cyklisten

Blandt Spartas udvalg af cykler finder du et væld af forskellige modeller til forskellige behov. Deres cykler tæller alt fra citybikes til ikke mindst elcykler. Sparta har hurtigt meldt sig på banen som en af de førende producenter af de eftertragtede elcykler. De laver både elcykler, der passer godt til hverdagscyklisten, men også elcykler til diverse erhverv, der har brug for at transportere gods via deres cykler. Spartas citybikes er også utroligt populære, da deres komfortniveau og praktiske funktioner gør det til en pålidelig cykel for hverdagspendleren. Der er med andre ord næsten utrættelige muligheder for at finde din næste cykel blandt Sparta brede sortiment.

Besøg os hos Søgade Cykler

Du finder vores butik tæt på Østerbro i København, hvor der altid står en fagligt kyndig medarbejder klar til at give dig personlig vejledning i forbindelse med dit køb, og hvor du naturligvis kan prøvekøre forskellige cykler. Vi har årevis af erfaring med at finde vores kunder deres rette cykel-match, og du er derfor i gode hænder, når du møder op hos os. Kom forbi butikken og prøv vores Sparta elcykler allerede i dag.