Showing 1–16 of 29 results

Norden cykler i moderne retro-stil

Hos Søgade Cykler i København har vi et udvalg af Norden cykler, der er mest kendt for stilen – som er moderne retro. De flotte cykler er designet efter gode og traditionelle skandinaviske principper, der gør, at design og funktionalitet går hånd i hånd. Det flotte design følger de tendenser, der er for tiden: nemlig at kombinere det moderne med det klassiske design. Designet er skabt af Bjarke Schmidt Nielsen, som er designer hos Norden bikes.


Norden cykler til kvinder og mænd

Her på siden finder du et udvalg af eksempelvis Carl-modellen, hvor looket er minimalistisk og simpelt. Cyklen kan bruges af mænd i alle aldre, fordi cyklen er et udtryk for stil frem for alder. Kvaliteten af cyklen er gennemgående, og derfor er disse retro cykler med god grund populære.

Den klassiske stil er populær blandt mænd såvel som kvinder, og det forstår vi hos Søgade Cykler godt. For prisen får du en cykel i høj kvalitet, flot design – og med den rette service og vedligeholdelse får du en cykel med en lang levealder. Formen på cyklerne gør dem desuden gode til at klare bakker. Funktionaliteten er med andre ord glimrende. Desuden har Norden vundet Red Dot Award for deres unikke design.

Se vores udvalg af Norden cykler i butikken

Hvis du ønsker at prøve en af vores cykler, er du altid velkommen til at komme forbi vores butik på Østerbro. Skulle du have spørgsmål til Norden cyklerne eller andre mærker, er du også velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på tlf. 33 15 97 46. Alternativt kan du også sende en mail til mail@sogadecykler.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.