Viser et enkelt resultat

Hövding cykelhjelm

Tilbehør

Hövding 3.0

2.295 DKK

Hövding cykelhjelm – Den usynlige cykelhjelm

En cykelhjelm viser sig gang på gang at redde cyklister fra kraniebrud og det, der er værre. Alligevel er der mange, der ikke tager hjelmen på, når de begiver sig ud i trafikken. Hos Søgade Cykler opfordrer vi alle cyklister til at bære en cykelhjelm. Hvis man ikke er til de klassiske hjelme, har vi de oppustelige hjelme fra Hövding. Hövding cykelhjelmen er meget populær især i Danmark og Sverige. Populariteten skyldes måske, at hjelmene hverken ødelægger cyklistens frisure eller stil. Hövding-hjelmen nemlig udgøres af en krave, som er en oppustelig airbag, der puster sig op til en hjelm, når bevægelser ændrer sig drastisk. I vores butik på Østerbro i København har vi Hövdinge cykelhjelme, som du er meget velkommen til at gå på opdagelse i, som især beskytter imod ydre kvæstelser, hjernerystelser og piskesmæld.


Hvordan virker Hövding cykelhjelm?

Den ”usynlige” cykelhjelm har vundet indpas hos mange europæere, fordi den gør, at man ikke behøver at bære en hjelm på hovedet – noget som mange finder fordelsagtigt. Hövding hjelmen er CE-mærket, hvilket vil sige, at den overholder de sikkerhedsmæssige krav, som er bestemt af lovgivningen for salg af cykelhjelme i Europa.

Udover det smarte udseende er hjelmen også blevet testet som værende mere sikker i forhold til almindelige cykelhjelme – faktisk op til 8 gange sikrer end andre hjelme. Hjelmen er meget stødabsorberende og består af en krave, hvor coveret kan udskiftes, hvis man ønsker en ny farve eller et nyt design. Kraven på cykelhjelmen ligger godt rundt om din nakke, så den er behagelig at have på.


Se vores udvalg af Hövding cykelhjelme

Vi har Hövding cykelhjelme i vores butik på Østerbro. Vi ligger centralt placeret i København – kun få hundrede meter fra SMK (Statens Museum for Kunst) og Østre Anlæg. I butikken har du mulighed for at se de forskellige hjelme. Har du spørgsmål til os omkring de oppustelige cykelhjelme, så kontakt os gerne. Ring til os på tlf. 33 15 97 46 eller send en mail til mail@sogadecykler.dk